Restaurant
Foodbar
Thuis
Private dining
Kookstudio
Impressie
Wijn
Route
Tijd
Reserveren
Contact
Vacatures
Vacatures

Vacature - medewerker Bediening

Taken, verantwoordelijkheden & bevoegdheden: Sfeer maken en service voorbereiden (mise en place) | Gasten ontvangen en amuseren | Gasten helpen met vragen en jou kennis over dranken en eten aan hun overdragen | Serveren van de bestellingen volgens etiquette ter plekke | Afscheid nemen van gasten

Kennis & vaardigheden: We zoeken meerdere medewerkers om ons team te versterken. We zoeken zowel mensen die het vak graag willen overdragen aan de jongere generatie als de jongere generatie zelf.

Persoonskenmerken: Ambitie | Sociaal | Vrolijk | Aanpassingsvermogen (werktijden, rooster, feestdagen) | “Food is Art” beleven | Moderne blik | Gast staat centraal | Tempo | Rust bewaren | Werken in een jong gemotiveerd team

Overige informatie: Goede verdienste | Je mag direct beginnen | 1 tot 3 avonden per week | Bel voor meer informatie naar 0497 - 530510 of mail naar rob@promessa.nl