Restaurant
Foodbar
  Menukaart
Home Cook
Private dining
Impressie
Wijn
Route
Tijd
Reserveren
Contact
Cadeaubon
Vacatures

Onze kaart


Wij hebben voor u een kaart samengesteld die u in staat stelt een diversiteit aan gerechten te proeven. We serveren gerechten uit verscheidene regio's in de wereld, o.a. exquise Mediterane gerechten, gerechten uit de Aziatische keuken, maar ook "gewone" Nederlandse kost, die u bijna nergens anders op de kaart vindt. Wij zijn er trots op dat wij in onze keuken uitsluitend werken met verse ingrediƫnten van topkwaliteit en met vlees van dieren die een goed leven gehad hebben. Onze keukenbrigade streeft naar perfectie en het is een uitdaging voor ons om u als onze gast een geweldige culinaire ervaring te bezorgen. Daar staan wij voor !

Dineren


Onze filosofie is dat u kunt kiezen wat u wilt en wanneer u wilt. Wij zorgen ervoor dat uw avond een geslaagde belevenis wordt ! Wij nemen elke gang opnieuw op. Er kan 's avonds buiten op ons terras gedineerd worden als het goed weer is.