Restaurant
Foodbar
  Menukaart
Home Cook
Private dining
Impressie
Wijn
Route
Tijd
Reserveren
Contact
Vacatures
Kerst
Kerst voor thuis

Onze kaart


Wij hebben voor u een kaart samengesteld die u in staat stelt een diversiteit aan gerechten te proeven. We serveren gerechten uit verscheidene regio's in de wereld, o.a. exquise Mediterane gerechten, gerechten uit de Aziatische keuken, maar ook "gewone" Nederlandse kost, die u bijna nergens anders op de kaart vindt. Wij zijn er trots op dat wij in onze keuken uitsluitend werken met verse ingrediƫnten van topkwaliteit en met vlees van dieren die een goed leven gehad hebben. Onze keukenbrigade streeft naar perfectie en het is een uitdaging voor ons om u als onze gast een geweldige culinaire ervaring te bezorgen. Daar staan wij voor !

Borrelen


U bent vanaf 12 uur welkom in onze foodbar voor een kopje koffie, een fris biertje, een goed glas wijn of waar u maar zin in heeft. Tevens zijn wij in de wijde omgeving bekend om onze overheerlijke cocktails ! Of u nu rustig aan onze stamtafel wat wilt lezen, wilt relaxen op een van onze loungebanken of gewoon aan de bar wilt staan : U zult zich bij ons thuis voelen.


Lunchen


Uiteraard kunt u tijdens de lunch een salade bestellen, maar daarnaast kunt u ook een keuze maken uit de volledige kaart. In de winter gezellig binnen bij de open haard en als het weer het toelaat op ons terras op de pitoreske markt van Eersel, met uitzicht op de kiosk. Heel uitnodigend om lekker lang te tafelen en te genieten van onze gerechten uit alle windstreken van de wereld. Wij adviseren u graag bij de keuze van onze bijpassende en zorgvuldig geselecteerde wijnen.

Dineren


Onze filosofie is dat u kunt kiezen wat u wilt en wanneer u wilt. Wij zorgen ervoor dat uw avond een geslaagde belevenis wordt ! Wij nemen, ook tijdens de lunch, elke gang opnieuw op waarbij u kunt kiezen voor een kleine of grote portie. Er kan 's avonds buiten op ons terras gedineerd worden als het goed weer is. U kunt tot 23.00 uur alle gerechten bestellen, iedere dag dat we open zijn.